Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2017 19:19 - Сталин: Български министър убива народа си
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1933 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 24.07.2017 19:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Преди точно ЕДНА СЕДМИЦА една новина публикувана в много медии и в частност във вестник "Дневник" ми грабна вниманието и ме разстрои за дълго време напред. В нея в частност се казваше следното : "Заместник министър-председателят Томислав Дончев и министърът на енергетиката Теменужка Петкова, а отделно от тях и вицепремиерът по съдебнатареформа и външен министър Екатерина Захариева проведоха срещи със специалния пратеник и координатор по международните енергийни въпроси на Държавния департамент на САЩ Мери Уорлик, съобщиха правителствената пресслужба и пресцентърът на външното министерство.
С Дончев и Петкова е обсъден напредъкът на интерконекторната връзка България - Гърция и предстоящите действия по проекта, както и европейската позиция по Северен поток II, възможностите за диверсификация на ядреното гориво и проектът АЕЦ "Белене".
"

И не толкова самата новина ме разстрои а ФАКТА, че тя не беше съобщена от страницата на Министерството на енерГЕПИката. Изчаках няколко дни, но липсата на подробности около поредното набиване на обръчите около овалното тяло на министърката от страна на задокеански "експерти" все повече не ми даваше покой. Тогава реших да проверя кратък, но съдържателен следствен експеримент.
През локалната търсачка в сайта на МЕ реших да проверя, колко пъти там се среща абревиатурата САЩ. И ето го резултата (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката):


image

НУЛА пъти! Впечатлява? А? НУ-ЛА! Последното подновяване на сайта стана още по време на кабинета Мутра1, по времето на министър Трайков, за да  може последният да скрие един доклад, с който ме "опровергаваше". Това прави около ПЕТ години и нито веднъж САЩ.
Тогава реших да проверя, колко пъти на сайта се срещу думата Русия:


image

ШЕСТДЕСЕТ и ШЕСТ пъти! Срещу НУЛА за САЩ! Впечатлява? А?

Създава се впечатление, че Русия е основният източник на енерГЕПИйни проблеми пред българския народ? Но ако това е вярно, защо се крие "добрата" роля на големия брат САЩ?

По времето на Йосиф Сталин той е разкривал заговорниците срещу едноличното му управление по същият начин. Следял е и е брол срещите или избягването на срещи (обявяването им) между висши функционери, които биха могли да му спретнат превратче. Съдейки по следователския нюх на бащата на народите заговорът между САЩ и МЕ не носи нищо добро за всички нас. Това е категорично!
От къде го знам ли? Метода на Сталин? Може и да ви го разкажа, но един друг път. Ако си го заслужите. Вие знаете как?

Но за да не бъде съвсем сухо и постно разследването реших да проверя местата и на други държави в сърцето на министър енерГЕПИка. Ето го и краткият списък, по реда по който съм ги търсил и констатирал факта:

Германия 15
Франция 11
Италия 17
Испания 3
Унгария 26
Чехия 12
Румъния 122
Полша 9
Сърбия 91
Турция 82
Гърция 150
Македония 14
Швеция 4
Великобритания 8
Швейцария 3
Дания 4
Япония 5
Иран 9
Индия 6
Китай 12

Останалите можете да си проверите сами.

За финал ще ви споделя още нещо. После реших да проверя по критерий с думата ЩАТИ. Съединени и американски има всякакви, но ЩАТИ употребяваме само за САЩ. Думата ЩАТИ се среща в ШЕСТ съобщения.

Толкова!

Георги Котев


Тагове:   МЕ,   съобщения,   сащ,   сайт,   Русия,   търсачка,


Гласувай:
7



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9832353
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031