Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2020 09:49 - Тити Папазов: Акциите на "Левски" са СВЯТИ колкото косите на Левски в музея.
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2080 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 02.06.2020 18:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Да, каза го Тити, даже не че отборът "Левски", а ФИНАНСОВИТЕ МУ ДОКУМЕНТИ са СВЯТИ колкото косите на Дякона в Музея.

Не очаквах от тоя свестен човек тоя бяс.

Тая сутрин в 8,45, Тити падна до нивото на махленските ултраси. Не само, че "Левски" е "отборът на народа", не, той НЕ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНЯВА  с другите отбори, а неговите привърженици са "Синя България". И Тити, тоя хубав човек, ДОКАЗА тежката болест на тоя клуб: Само те са България.

Тогава другите, НЕ-сините, какви са? Тити се разгорещи и заговори за другите като за ВРАГОВЕ. Не е новост. Това си е фашизъм. Не случайно сините ПЪРВИ развяха пречупени кръстове по стадионете. Те искат да ПЛАШАТ, да будят страх.

Тия ултраси са един файтон хора, но не са безопасни. Те събличат възрастни и деца, те разплакаха на Герена дете в ръцете на баща му. Те улучиха полицайка с бомбичка, а преди години имаше и по-тежки инциденти.

На лично място в столицата, на булевард Тодор Александров има "МАГАЗИН ЗА ЛЕВСКАРИ". Само дето не пише като в южните щати до неотдавна "вход забранен за черни души". Защо черни души? Ето защо:

 Пред магазина има двуметров портрет на Левски в цял ръст и някакъв откъс от писмо на Дякона, и едни думи които досега НЕ СЪМ СРЕЩАЛ, макар че съм препрочитал десетки пъти тефтерчето на Апостола. Думи, които са ОТРОВНИ ДНЕС: "А който не е с нас, ще го пратим при ЧЕРНИТЕ ДУШИ"! Къде са черните души освен в ада? 

Едва ли знаят тия махленски рицари на омразата, че "черни души" за Стамболов са били политическите му врагове, и Иван Вазов между тях, и Капитан Петко Войвода, главни "черни души" и "предатели".

Бива ли българите да са РАЗДЕЛЕНИ ОТ ОМРАЗА, в която е замесено името на Апостола? Абсурд! Нямаме ли си други омрази и врагове?

Дякон ЛЕВСКИ е на  В С И Ч К И   Б Ъ Л Г А Р И.  И всички спортисти, и всички отбори са ОТБОРИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Никой няма право да се нарича "отбор на народа", щото това значи, че другите на са на народа.

Да, Н И К О Й няма право да се нарича ОТБОР НА НАРОДА, защото това значи, че ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НЕ, не,  Н Е  са от народа.

Ама щом един културен човек като Тити Папазов повтаря с упоение, че са "отбор на народа" и никой не може да се сравнява с тях, и акцийте им са святи като на Дякона косите, кво остава за ултрасите? Насилие по улици и автобуси.

Писал съм в блога, че преди десетина години срещу ЖП гарата на Пловдив имаше двуметров надпис, простете, "КУР ЗА ЛЕВСКИ КУР ЗА БОТЕВ". Доста години стоя тоя надпис.

НИКЪДЕ ПО СВЕТА  имената на националните герои не се дават на спортни клубове

Да НИКЪДЕ ПО СВЕТА имената на националните герои не се дават на спортни клубове. Н И К Ъ Д Е. Някога у нас, преди да се разсмърди омразата, тия имена са били подходящи. ОТДАВНА НЕ СА ПОДХОДЯЩИ, сащото се разсмърдя омразата, както другаде по света, където даже се стреляха по стадионите...

А ние освен Левски имаме Ботев, Волов, Бенковски. Когато са избирани тия СВЯТИ имена, никой не е очаквал, че някога ще станат повод за ОМРАЗА И РАЗДЕЛЕНИЕ между българите. Няма ли край това недоразумение? И ЦСКА не трябва да има, щото и армията е на всички българи. И името Славия вече е натоварено с политика...



Тагове:   Левски,   Тити Папазов,


Гласувай:
6



1. andrei - В заблуда си,че Папазов е културен човек,
14.05.2020 12:09
но знам,че си го казал от куртуазия,за да не обидиш простака Тити!!!
цитирай
2. krumbelosvet - Прощавай, andrei,
14.05.2020 12:36
Толкова години Папазов е пред медиите, и до сега не съм го запомнил с простотия. Особняк, но не и неприятен, не грубиян. Не съм го гледал на живо като треньор, но кой треньор не подскача при мач.
Прекалено е емоционален, но за първи път ми се стори, че фашее. И беше груб с журналистка...
цитирай
3. andrei - Напълно Ви разбирам,
14.05.2020 15:02
но какъв интелект има този човек ,който си служи с името на Апостола на Свободата,в защита на едни откачени ритнитопковци?
цитирай
4. krumbelosvet - Драги andrei,
14.05.2020 17:28
Това не е лично качество и лично мнение на Тити.
Това е КЛУБНА болест. И не е нелечима. Трябва няколко хулигани, айде нека да са 20, да бъдат "излекувани" както в Англия, където имат богат опит.
И трябва да започне настройка на общественото мнение така, че след 10 години да няма нито название ЦСКА, нито Левски, Ботев, Волов, Бенковски. Както е в целия свят - имената на националните герои, НЕ ТРЯБВА да участват в БИТКИ между хулигани.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1953543
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031