Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2019 02:27 - „Ало, Банов“.., като „Ало, Ваньо“
Автор: maxilian Категория: Политика   
Прочетен: 7909 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 02.02.2019 03:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Кой вярва че в България ще направят обективна експертиза за разкриване на истината дали поредния разпространен аудио-запис на разговор с доказателства за корупция във властта не е монтиран? По случая с „Ало, Ваньо“ и Мишо-бирата имаше независима експертиза от утвърдена френска лаборатория, удостоверяваща автентичността, цялостта и липсата на манипулации върху съдържанието на разговора между Борисов и Танов. На която, въпреки всичко, прокуратурата се подигра с някакви измислици. „Биволъ“, след година и половина разпри за достъп, успя да извади и митническия протокол от въпросната проверка, доказващ, че наистина е била възпрепятствана -- bivol.bg/protokol-birata.html -- но прокуратурата реши, че случая е приключен. На такава основа, до ден днешен за министър-председател в България имаме човек, който отдавна не би трябвало да е там! Самият Мишо-бирата пък бе намерен мъртъв при недостатъчно изяснени обстоятелства. С пълен набор от конспиративни методи и средства определят изхода на редица ключови дела. Знаете, изчезна също оригинала на скандалното тефтерче на Филип Златанов, след като бе назначена графологична експертиза. Като цяло, това са резултати от амбициите на бивш главен секретар на МВР, ръководил също националната контраразузнавателна служба, решил че може да се възползва от усвоените ресурси за политически цели. Както се вижда, неговите хора нямат никакъв срам дори когато става въпрос за доказан и публично признат т.нар. „Дрим-тийм“ шуробаджанаци във властта около хасковски депутат и бивш министър на енергетиката. Защото, подобно на ДПС, което също неизменно се ръководи от ченге, с тези методи и средства, управляващите са закрепостили значителен електорат. Български граждани, за които просто не се очертават житейски перспективи, ако не пуснат и не накарат техните семейства да пуснат конкретна бюлетина. И тъй като, в случая с ПП ГЕРБ, се касае по-скоро за спортисти, все пак, не за хора, способни да разсъждават в етически категории, колко моралът бил вреден за политиката, очевидно, след първоначалния подем, като се започне от избора на Росен Плевнелив за президент, когато действащ министър на вътрешните работи им беше шеф на предизборния щаб, или Йорданка Фандъкова още на първи тур, въпреки социологическите изследвания, очевидно, имаме проблем с хора като руските спортисти, които се прочуха с употреба на забранени вещества. Единственият шанс сега да станем свидетели на някаква обективна и достоверна процедура по случая с културата на Банов, установяване на истината и ефективно правосъдие, е доколкото сменяем бушон е този министър. В условия на предстоящи избори и с вече разпространените указания на бившия главен секретар, това изглежда по-скоро невероятно. Такива явно са и суеверията, за които говори Цветан Цветанов, и началника, за който говори Бойко Борисов


Тагове:   корупция,   бойко,   Ваньо,   Ало,   Банов,


Гласувай:
5



1. radostinalassa - Кой вярва, че социологическите изследвания за рейтинга на ГЕРБ са верни ?
02.02.2019 10:58
Никой. А, че изборите ще са неподправени? Никой. Ще гласуват подкупените чиновници, циганите и умрелите в списъците. Като че ли няма изход от хватката.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Докато в Русия не се направи АНАЛиз манипулиран ли е записа, истината ще остане
02.02.2019 19:35
скрита, но не съвсем. С Мишо Бирата вичко е ясно - Боко е разпоредил на Цецо да го млъкне, набутаха му тройна доза трибестан и он от свръхерекция умре.
Мисля си, как при тоя свръхнаеректиран бирен бизнесмен в точния момент не попаднат Вашата коментаторка под №2, друга песет щеше да запее Мишо:
Пусни ме Радостинче, сал за малко, та да може да избяга.
Истината е такава, каквато Радостинчето, милото казва:
Подкупните чиновнци, циганите и умрелите избират Боко. А светът се променя. Путин има най-страховитите ракети на света, само той може да ни опази от враговете ни, ЕС и НАТО.
Ако зависеше от мен, не бих махнал този постинг от Първа страница поне 28 дни.
Гласувам и за постинга и за блога Ви!
цитирай
3. radostinalassa - Доста е тъпичък, нали ?
02.02.2019 20:28
Дървото си е дърво. Аз правя обща оценка, не поименна и поерекционна. Ама ги разбираш хапчетата, да му се не види и наглият тип.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: maxilian
Категория: Политика
Прочетен: 2210257
Постинги: 1582
Коментари: 1221
Гласове: 916
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930