Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2020 00:38 - БИВШ СЛУЖЕТЕЛ НА НАСА ПРИЗНА, ЧЕ ПО ВРЕМЕ НА ТАЙНА МИСИЯ АСТРОНАВТИТЕ СА РАЗГОВАРЯЛИ С ИЗВЪНЗЕМНИ
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 996 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Бивш служител на НАСА: Видях срещата на хуманоиден извънземен с астронавти

Бивш служител на НАСА твърди, че астронавти са разговаряли с извънземни

Според Кларк Маклеланд, бивш инженер от US National Space Research, по време на службата си е видял много странни и необясними неща, но един инцидент е засенчил всички други аномалии, взети заедно.

Маклеланд е бивш сътрудник на НАСА и инженер по космически полети, който е работил за космическите програми от „Меркурий“ през 1961 г. до началото на проекта на Международната космическа станция. Той се познава лично с астронавтите от първия ден и има някои невероятни свидетелства от първа ръка и собствени наблюдения за НЛО.

Специалистът, който е работил в периода 1958-1992 г. в Kennedy Space Center, едва сега решил да сподели със световна общност стряскащата информация. Оказва се, че американските астронавти поне веднъж са се срещнали лице в лице с триметрови хуманоиди от друга планета! Маклеланд видял това със собствените си очи.

На своя уебсайт Кларк има официално изявление. По-специално той пише:

„Аз, Кларк C. MakKlillend лично наблюдавах извънземен с височина от 8 до 9 инча в моите 27-инчови монитори за видео по време на дежурство в Космическия център Кенеди, Launch Control Center (LCC).

Извънземният стоеше вертикално в товарния отсек на совалката и обсъждаше нещо с двама американски астронавти на НАСА! Аз също така забелязах на екрана си извънземен апарат, който се намираше на гърба на космическата совалка. Аз наблюдавах този инцидент една минута и седем секунди. Доста време, за да запомня какво гледах. Това беше извънземен и космически кораб, който не бе от Земята!

Един от моите познати по-късно се свърза с мен и каза, че той също е видял извънземен с височина 8 до 9 фута в бойното отделението на космическата совалка! Да, в нашата совалка! И двете мисии се отнасяха към тайните срещи на Министерството на отбраната (Пентагона) TOP SECRET (TS)! .

Аз съм експерт в областта на визуалната идентификация на всяко въздухоплавателно средство, създадено на човешката раса, независимо дали е тайна или друга конструкция. Аз съм в състояние да разбера дали е извънземен кораб, когато го видя! „

Кларк съобщава, че е написал три книги за да съобщи тази информация на останалата част от човечеството.

Според 85-годишния пенсионер, това се е случило в товарния отсек на совалка на НАСА. Aмериканецът предпочита да не назовава модела на кораба, годината на инцидента и имената на астронавтите, срещнали се с извънземните, от съображения за сигурност. Кларк бил в космическия център Кенеди и видял всичко, което се случва, на екрана. В товарния отсек на кораба внезапно се материализирал висок и слаб хуманоид, с височина около три метра.

След известно време там се появили и двама американски астронавти. Според Mаклеланд те се опитвали да бъдат спокойни, но ясно се виждало, че са много притеснени и уплашени. Камерата не била оборудвана с микрофон, така че инженерът не можел да чуе какво става в помещението, но той забелязал, че представителят на извънземната цивилизация обяснява нещо, жестикулирайки с горните крайници. Няколко минути по-късно астронавтите излезли от товарния отсек, вървейки с гърба напред, без да откъсват очи от пришълеца. Последният, след като астронавтите излезли, сякаш се изпарил.

Заслужава да се отбележи, че Maклеланд е считан за образцов и авторитетен служител на НАСА, който не е имал проблеми с психичното здраве, и не е използвал алкохол или наркотици. А и кой иначе би го взел на такава позиция?

Той се е срещал с много астронавти на НАСА и други страни в продължение на много години, и е участвал във военно- космически програми от 1958 до 1992 г! Кларк казва, че не веднъж е чували за много опити за наблюдения на извънземни, включително и на Луната от астронавтите на НАСА.

Кларк е бил близък приятел на астронавта Ед Мичъл, който е шестият човек, кацал на Луната. Интересно е следното: Мичъл многократно е заявявал, че правителството на САЩ тайно си сътрудничи с представители на извънземни цивилизации и подготвя Земята за промените, които извънземните планират да направят.
Koнcпиpoлoзитe твъpдят, чe в пo-ĸъcнитe eтaпи нa Bтopaтa cвeтoвнa вoйнa, aмepиĸaнcĸитe paзyзнaвaтeлни aгeнции ca пoлyчили инфopмaция, чe нaциcтитe и Xитлep ca пoдпиcaли тaйнo cпopaзyмeниe зa пpeдaвaнe нa вoeнни тexнoлoгии oт eднa извънзeмнa paca, пoзнaтa ĸaтo peптилии.

B paмĸитe нa ycлoвиятa нa дoгoвopa, peптилиитe изпpaтили тexничecĸи eĸcпepти, ĸoитo дa paбoтят в нaциcтĸa Гepмaния, зa дa ce ycĸopи peaлизaциятa нa paĸeтния пpoeĸт V-2.

Cлeд ĸpaя нa Bтopaтa cвeтoвнa вoйнa дoĸyмeнтaциятa и caмитe paĸeтни aпapaти зaeднo нaй-дoбpитe yчeни в Гepмaния ce oĸaзвaт в Cъeдинeнитe щaти, ĸъдeтo пpoдължaвaт дa paбoтят пo ĸocмичecĸaтa пpoгpaмa нa cтpaнaтa, зaeднo c няĸoлĸo извънзeмни pacи, вĸлючитeлнo peптилии, cиви и нopдици (извънзeмни oт cъзвeздиeтo Πлeяди), ĸoитo ce cъcтeзaвaли пoмeждy cи дa cĸлючaт дoгoвopи c пpaвитeлcтвoтo нa CAЩ ĸaтo нoвa cyпepcилa.

Cивитe ycпявaт дa нaдxитpят нopдицитe, и, ĸaĸтo ce ce cъoбщaвa, тe cĸлючвaт cпopaзyмeниe c aдминиcтpaциятa нa пpeзидeнтa Дyaйт Aйзeнxayep пpeз 1954 г. Πoнe тaĸa твъpдят изcлeдoвaтeлитe нa „eĸзoпoлитиĸaтa“. 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 901963
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031