Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2022 10:52 - Путин се бори с дълбоко вкоренена борба за набиране на войници - руснаците не са "мотивирани"
Автор: enovini Категория: Новини   
Прочетен: 1137 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 26.11.2022 10:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image Украинският депутат Володимир Ариев обсъди какви са следващите цели на Украйна, за да се сложи край на руската инвазия в Украйна.

Г-н Ариев обясни, че войната в Украйна е изтощила както руската, така и украинската армия. Украинският депутат заяви, че най-важното нещо за него е освобождаването на всички окупирани от Русия територии стъпка по стъпка, като даде представа за борбата на Владимир Путин при набирането на нови наборници в Русия.

Той отбеляза, че Русия се бори с тежки проблеми при набирането на допълнителни войски, тъй като недоволството срещу Путин расте.   Г-н Ариев заяви ексклузивно пред Express.co.uk: "Това е война, която ще изтощи и двете страни. "А за мен виждам, че Украйна стъпка по стъпка ще освобождава окупираните територии, така че мисля, че това ще се случи след няколко месеца.

"И знаете, че сега Путин се опитва да мобилизира хората в Русия, но това също е предложение за стъпка по стъпка, защото хората не са вдъхновени да тръгнат на война срещу Украйна. Те могат да я гледат по телевизията, седейки на удобен диван, но не и да участват в нея".

Г-н Ариев добави: "Те изобщо не се интересуват, така че неговата армия не е мотивирана. Но той ще мисли за начини да притисне Украйна и да я принуди, особено преди срещата на върха на Г-20. "Която ще се проведе в средата на декември..."

Може би в средата на ноември, за да принуди Украйна, а и западните съюзници да се откажат. "Но мисля, че той няма да успее с това и подценява устойчивостта на украинците". Въпреки непрекъснатите съобщения за руски войници, които се измъкват от бойните действия и се обаждат на украинския горещ телефонен номер, за да се предадат, Путин се опитва да укрепи армията си в Украйна, като добави 300 000 войници.  

Военнослужещите на Путин са изпратени в битка с малко храна и остаряло неефективно военно оборудване, като се появяват кадри, на които самите военнослужещи се сърдят на армията за липсата на подготовка.

Посланикът на Украйна в Обединеното кралство Вадим Кристайко заяви пред Talk TV: "Някои от тях са изключително стари, негодни за служба и немотивирани". Г-н Пръстайко добави: "Така че тези хора идват на украинските фронтови линии. И ние вече имаме няколкостотин от тях, все още не са хиляди, но са стотици".


Тагове:   война,   украйна,   путин,


Гласувай:
2



1. ivo1 - Украйна в това състояние ще бъде ...
26.11.2022 11:58
Украйна в това състояние ще бъде смазана,под въпрос е дали ще съществува и евентуално под руска юрисдикция!Това фашизоидно гнездо трябва да бъде изтрито от лицето на земята!
цитирай
2. ivo1 - На украинския депутат му се иска, но ...
26.11.2022 12:03
На украинския депутат му се иска,но СОРИ нещата съвсем не са по неговите желания,въпреки подкрепата на запада!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: enovini
Категория: Новини
Прочетен: 32215
Постинги: 38
Коментари: 21
Гласове: 29
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031