Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2021 14:48 - КАК ЕДИН УМЕН "МАКЕДОНЕЦ" ЩЕ РАЗБЕРЕ, ЧЕ "НЕГОВИТЕ" ВЛАСТНИЦИ ГО ЛЪЖАТ
Автор: shtaparov Категория: Политика   
Прочетен: 9993 Коментари: 35 Гласове:
75

Последна промяна: 05.05.2021 09:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
              КАК ЕДИН УМЕН "МАКЕДОНЕЦ" ЩЕ РАЗБЕРЕ, ЧЕ "НЕГОВИТЕ" ВЛАСТНИЦИ ГО ЛЪЖАТ


Посвещавам тази статия на великия Български революционер Гоце Делчев,загинал в бой за свобода на днешната дата преди 118 години



   Как един умен "македонец" да разбере,че "неговите властници го лъжат? Начините са доста много,но тук ще изброя основните.

1. Като се замисли защо пропагандата в "Македония" (Вардарска България) твърди,че там няма съвършено никакви Българи,а в същото време над 100 000 души взеха Български паспорти като декларираха,че са Българи по род.
      image

  "Аргументът",че това се правело за по-лесен достъп до Европейския съюз е измислица и ще го оспоря с факта,че много хора ползват тези твърдения като оправдание пред властите,за да не бъдат преследвани и малтретирани!

2. Като прочете какво пише в древните ръкописи и в чуждите уикипедии за цар Самуил и неговата държава. Нека погледне например британската, френската, белгийската, испанската и чешката уикипедия и с "ужас" ще установи,че за света Самуил е Български цар- не сръбски, "славянски" или татарски!

       image

      image

3. Като прочете какво пише в чуждите уикипедии за населението на "Македония" до 1944 г. В уикипедиите на почти всички велики сили и европейски държави си пише,че населението на "Македония" до 1944 г. е Българско и се е борело за присъединяване към България- не към Сърбия, Гърция или "Словения"! В руската и сръбската уикипедия може да има изключения но те са обясними,предвид особения интерес на Руската империя и на нейните сателити към "Македония".
      image

      image

           image 

4. Като прочете какво пише в чуждите вестници за Илинденското въстание в 1903 г. и за периодите след него. Там навсякъде без изключение си пише,че Българите в "Македония" са се вдигнали на въстание- не са се вдигнали власите, "славяните", сърбите или "македонците",каквито по онова време там не е имало съвършено никак!
      image

       image  image

5. Като погледне какво пише в чуждите уикипедии и енциклопедии за антична Македония- не в сръбската или руската,а във всички останали! Тогава ще разбере,че за света антична Македония е гръцка държава- не сръбска, "славянска" или автохтонна!
      image

      image

                                               image

  Когато узнае всичките тези неща умният "македонец" ще разбере,че твърде много е лъган и не може да вярва на почти нищо от това,което е учил за нас в "Югославия" и което твърдят властите в "Македония"! Тогава ще мине на наша страна и по принципа на махалото ще стане повече Българин дори от Гоце,който е категичен в свои саморъчни ръкописи,че е чист Българин и НИКЪДЕ не е писал че някакъв мъгляв "славянин", сърбин, влах или "македонец"!

                             image

                                   image


P.S. С кликване върху горните изображения те може да бъдат увеличени а повечето чужди текстове,извадени от Wikipedia преведох с опциите,които тя позволява за улеснение на читателя.




Гласувай:
77




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: shtaparov
Категория: Политика
Прочетен: 4879267
Постинги: 269
Коментари: 9124
Гласове: 137735
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930