Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08 00:16 - Скандално е да сформират правителство около действащ мениджър в американска корпорация
Автор: maxilian Категория: Политика   
Прочетен: 161 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 04.08 00:38


В събота, след като Пламен Николов потвърди в петъчната „Панорама“ на БНТ, че продължава да изпълнява ръководната длъжност за производителя на плувни принадлежности „FINIS, Inc.“, така както е изписано в неговия „Linkedin“ профил,** под формата на граждански отношения, независимо че е встъпил в правата и задълженията на народен представител в Българския парламент, положил е и подписал съответната клетва и му се начисляват парични възнаграждения от държавния бюджет за тази длъжност, и още повече Николов изясни, че възнамерява да поддържа работните си отношения с частния работодател занапред, докато не стане министър-председател, повдигнах въпроса публично във официалния „Инстаграм“ профил на Американската компания, под актуалната за момента снимка, която бяха качили, точно, със засилката в Източна посока на подводните очила.* Това е ефективен начин за комуникиране на подобен тип съобщения при определени условия, да стигне точно до когото е необходимо, и след няколкочасово суетене, явно, коментарът ми бе изтрит, като своеобразно потвърждение. Цитирам, в оригинал и превод на български:
___________________

*
instagram.com/finisswim
instagram.com/p/CR9QnQalMu6

Would You clarify the FINIS relationship with Your EMEA GM Plamen Nikolov, please? As He already is a serving MP, being nominated for PM of Bulgaria, claiming this relationship with FINIS is ongoing in a civil contractual format: bnt.bg/news/plamen-nikolov-v-panorama-stranata-ne-e-imala-premier-kato-men-dosega-v301689-297345news.html . Who does He respond to within Your company, Have You discussed His political career with Him, How much do You pay Him for the service and etc.. These are already public, not private matters. Best regards

Бихте ли изяснили отношенията на „FINIS“ с Вашия Генерален директор за Европа, Близкия изток и Африка Пламен Николов, моля? Тъй като той вече е действащ парламентарен депутат, бива номиниран за премиер на България, и твърди, че тези отношения с „FINIS“ продължават във формат на граждански договор: bnt.bg/news/plamen-nikolov-v-panorama-stranata-ne-e-imala- premier-kato-men-dosega-v301689-297345news.html . Пред кого отговаря Николов във Вашата компания, обсъждали ли сте с него политическата му кариера, колко му плащате за услугите и т.н. Това вече са публични, а не частни въпроси. С най-добри пожелания

___________________


Три, четири дни вече, въпреки че са запознати с проблема, не се наблюдава никаква публична реакция от страна на „FINIS“, никой не опровергава, че поддържат работни отношения с Николов срещу парично възнаграждение, и както от негова страна, видяхте, така и те явно са решили да я карат по същия начин -- в текуща субординация спрямо депутат от Българския парламент и кандидат за министър-председател. Ако разбираме правилно, това означава че по волята на Станислав Трифонов, от петък, почти цялата държава, наред с президента, парламентарните сили, националните медии и т.н. се занимават с лице, което междувременно, преди и след политическите си ангажименти -- нареждане на проекто-кабинет, разговори с Трифонов, колеги и пр., журналисти -- се гмурва в облака на електронния обмен на информация за изпълнение на все още основната му бизнес-дейност, в полза на частния си работодател, където се явява ръководител на определен кръг лица, партньор, клиент и изпълнител на други, и подчинен де факто с финансовата обусловеност на собствениците и централното ръководство на компанията

**
linkedin.com/in/plamen-nikolov-phd-27213726Гласувай:
4
01. sekirata - Ама и децата знаят,че сме колония на Америка
04.08 00:41
...какво чудно има, всичко , всеки се купува, какви партии,Боже!!??

Наистина трябва не по парламентарен път България да унищожи всички партии ,защото там хората са едни и същи или проекции!

Президентска Република и не е казано ,че трябва да е пак Р.Радев.

Трябват нови хора, но не хора на външните сили, външни държави-демек ПРОДАЛИ СЕ БЪЛГАРЧЕТА.

Но народ клекна и това е .
Боко ако се върне смърт ще има , край с България той е много освирепял и болен само че в главата. И тези на хранилка при него нямат на идея какво ги чака, заблудени са.
цитирай
2. krumbelosvet - ВОЙНА Е
04.08 06:32
Значи не случайно в първата си изява кандидат-премиерът клекна на американския натиск ДА НЕ СПИРАМЕ "Северна Македония" за ЕС.
В нащи дни войните не се прекратяват по време на олимпиада, НАПРОТИВ. Едната от воюващите страни използва мнозинството си в не,ква комисия и наложи КОЛЕКТИВНО наказание на русите, да не носаят знаме и да не чуват своя химн от почетната стълбичка.
Срам ме е, че не се досетих, че ще бъде ползвана и беларуската карта. Там в 9-милионната страна, 200-300 хиляди граждани демонстрират под знамена с ПОЛСКИТЕ цветове(!!!) и при БЕЗРЕЗЕРВНАТА подкрепа на целокупния Запад, начело със САЩ и тяхната булонка Полша.
И ето, неква г-жа от беларуската олимпийска група ще бяга в Полша. И гръмва пропагандата на Чичо Сам и неговата болонка.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: maxilian
Категория: Политика
Прочетен: 878368
Постинги: 850
Коментари: 536
Гласове: 340
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930