Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2023 07:57 - Трансджендърската мафия настъпва! Извратените господари на Запада превръщат човешкия свят в сбирщина от сексуални мутанти - хермафродити
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 2039 Коментари: 3 Гласове:
9

Последна промяна: 07.06.2023 21:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Сексуалните извращения се превърнаха в инструмент за политическо лобиране

Обществеността не винаги осъзнава колко разнородни са движенията, които те виждат като хомогенни и дори изглежда, че действат като единен фронт. Така че, съдейки по коментарите, не всеки разбира, че в едно пъстро племе от перверзници (LGBTQ +) има гладиаторски битки, достойни за арената на Колизеума: феминистките изведнъж откриха, че са изтласкани от политическата хранилка. Още по-лошо: скоро мъжете отново ще започнат да потискат жените, спекулирайки с факта, че те, родените мъже, вече са и жени!

Ожесточението на трансджендърите в защитата на „правата“ им напомня война на улични банди. „Хората ще направят или кажат всичко с опрян пистолет в главата. Когато събудената мафия идва за вас, те са сериозни, за което помага и фактът, че умело са проникнали в почти всички институции на държавата. Ако това, което казвате или вярвате, е в противоречие с техните вярвания, те ще дойдат за вас. Не по открит и честен начин, не като влизаме в дебат или се опитваме да ви предизвикаме интелектуално, а чрез сплашване “, - пише Daily Mail .

Сексуалните извращения се превърнаха в инструмент за политическо лобиране. Както всяка мафия, транс лобито има конкуренти, опоненти, аутсайдери или, обратно, тези, които първи са дошли на тази територия.

Борбата на интереси прераства в гангстерска война. Сега транс лобито се опитва да потисне феминистките. Те също са за „свободата на сексуалната самоидентификация” (???), но не искат трансджендър хората да постигнат основната си цел – да разрушат понятията „мъж” и „жена”. Феминистките пишат през цялото време в социалните мрежи, че мъжете, които се идентифицират като жени, не са жени.

А за транс - лобито врагът е всеки, който противоречи на техния дневен ред, че преобърнатите мъже (транс жени) са истински жени. Те искат следващите поколения да загубят представата за това какво е биологичен пол и какво е свързано с него. Те искат все повече „нито мъже, нито жени“, а техните места да бъдат заети от физически и морално осакатени същества. Светът на хората трябва да се превърне в сборище на мутанти - хермафродити.

Агресивната общност на педерастите (гейовете) и лесбийките настоява дори думите „жена“ и „мъж“ да бъдат забранени, като се заменят с изразите „тела с женски/мъжки полови органи“. Не хора - тела! Ликвидацията на обект започва със забрана за произнасяне на името му.

„Обичаме да се заблуждаваме, че живеем в по-цивилизовани времена “, пише Сара Вайн в Daily Mail , „но истината е, че в наши дни всички стоим пред този метафоричен пистолет, насочен към главите ни. В града се появи нов тип културна мафия, която се представя за мила, грижовна, състрадателна и социално изтънчена, но която всъщност е също толкова безмилостна, също толкова решена да ни подчини на волята си.“

Възприятието на западния човек вече е много изкривено от пропагандата за превръщането на хора от различен пол в „междуполови“ хермафродити. Феминистките са възмутени, но категорично отричат, че транс - вакханалията е започнала от техните собствени атаки срещу мъжете, маскирани като приказки за още по-пълно равенство.

В гангстерските войни е обичайно след като се поеме контрола над дадена територия и да се изгонят от нея онези, които са я контролирали преди. И ако нормалните мъже, изправени пред проявата на радикален феминизъм, бягат от битката, то трансджендърите влизат във войната, заявявайки, че те също са жени.

Нормалните жени се отвращават от това, но ги заставят да мълчат.

„Правим всичко възможно да не трепнем, когато на биологичните мъже се плащат несметни суми, за да рекламират тампони и спортни сутиени. Ние стоим настрана, докато на децата се инжектират хормони, блокиращи пубертета, както и се насърчават да осакатяват телата си. Позволяваме на осъдени изнасилвачи да нахлуват в женските затвори...”

Това е Западът и това е мярката за неговата деградация.

Вече започват да се появяват организации като Sex Matters , които се застъпват за връщане на яснотата по въпроса за мъжкия и женския пол, но това е много малко в сравнение с информационното пространство, което транссексуалната мафия е завладяла, работейки за унищожаване на концепциите за „мъж“ и "жена", над унищожаването на вида "човек разумен".

Източник: Поглед.инфо 



Гласувай:
9



1. radostinalassa - Западняците го позволяват...
07.06.2023 16:41
защото са свикнали на охолен живот. Това е глевната им ценност. А при нас не е така и фашистският ЕС ще го разбере.
цитирай
2. kvg55 - iw69,
07.06.2023 22:44
Господ ще ги потърпи още малко и след това ще има огън и жупел.
цитирай
3. iw69 - Пълен рзврат,
08.06.2023 00:50
като в Содом и гомора.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4822348
Постинги: 2500
Коментари: 6278
Гласове: 16457
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031