Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2022 18:58 - 209 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува!
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 1309 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Да ме прощават професорите, академиците и доцентите, но след две години изразходване на чудовищни по размер средства, все още да не е определена причината за смъртта на хората в болниците поведението на медицинската  каста може да бъде окачествено, като съвършена непригодност. Повтарям, „смъртта на пациентите в болниците“.  наистина НЕ съществува! 14.09.2022    ЛЮБОПИТНО     Двеста и девет научни институции и лаборатории от цял свят, увлечени в дивото преследване на „невидимия яростен метафизичен и мистичен враг“ и двата милиона долара, а награда, отново потвърдиха, че САРСКОВДВЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА

Все още го няма.

Техният брой нараства с всеки изминал ден, въпреки „невижданата“ в човешката история зверска пандемия, която предполага най-богатия вирусен бульон на всички времена.

Да живее антиквантовата всевирусна пандемекстатична теория на безкрайната относителност и нейния пророк Билберт Гейтщайн. Пространството се огъва, виру$ът – не.

Защо умират хора? Е, на тоя въпрос очакваме лекарите да отговорят.
Защо умират хора? Май математиците ще кажат.
Защо умират хора? Изглежда политиците ще знаят.
Защо умират хора? Можем да попитаме статистиците.
Защо умират хора? „Модерната медицинска наука“ е насреща.
Защо умират хора? Може би са им малко сертификатите, а?
Защото след две години сарсковдве все още го няма и всичко свързано с него е измама. Нека го покажат и ще говорим! Но към тоя момент липсва предмет на разговора.

Последният път, когато публикувах този линк в него се съдържаха отговорите на 87 лаборатории и институции от цял свят, които признават, че не разполагат с научна публикация, потвърждаваща изолиран, пречистена, култивиран и лабораторно обработен сарсковдве.

За две години най-финансираната каста не е способна да направи най-нужното за спасението от някаква измислена пандемия – да намери причината за така наречената „болест на царя“ – коронната болест. След като няма нов вирус вече две години, щото няма, значи няма нова болест през тия две години. Няма нов вирус.

Няма щамове, няма видове, няма серотипове, няма такава болест и няма умрели от тоя вирус, защото него го няма. Няма омикрони, делти и ламбади. Който казва, че има да бъде така любезен и да извади лабораторно доказателство, както е надлежно по законите на добросъвестната наука!

Не е възможно да умрете от тухла , паднала на главата ви, ако няма тухла. Може да се умре от железопътна релса, може от кофти хирург, може от изстрел с пистолет, отровни гъби или зла тъща, но при липса на тухла, смърт от тухла няма как да се случи, просто защото тухла няма. И би било много тъпо, ако ритнат в челото от кон бъде обявен за жертва на падаща тухла. При наличието на практически неограничените възможности и вероятности за умиране ние да се оглеждаме за тухли и да се чудим защо, по дяволите хората умират от тухли, като няма наоколо тухли, е това е бездната на интелектуалната, академичната и медицинската тъпота, негодност и безсрамие.

Да ме прощават професорите, академиците и доцентите, но след две години изразходване на чудовищни по размер средства, все още да не е определена причината за смъртта на хората в болниците поведението на медицинската и каста може да бъде окачествено, като съвършена непригодност. Повтарям, „смъртта на пациентите в болниците“.

Продължението е още по-тъпо. След като беше наджасана невъобразима част от невежото уплашено човечеството с течности, които не са дори експериментални, защото тази масова инжекционна лудост съвсем не е клиничен експеримент, поради причината, че не се спазват никакви изисквания за провеждане на клиничен експеримент, да се твърди, че инжектираните умират сарсковдве е съвсем ненормално и безгранично тъпо.

Значи. Вирус все още няма. Няма. Инжектираните може да умират от всичко. Имунната система не е имунна система. Тя е част от един агрегат, който осигурява нормалното функциониране на живота в едно тяло. Всичко е едно, и ако някой идиот, получил едностранчиво образование ви убеждава, че ще научи вашата имунна система да се бори с нещо недоказано, неоткрито, несъществуващо, нереално, значи тоя човек или е ужасяващо невеж, или е отвратителен измамник. Централната нервна система, периферната нервна система, кръвоносната система, лимфната циркулация, микробиомът, ендокринната система, имунната система, телесните течности и тъкани са едно цяло и един такъв екстремен експеримент нанася щети навсякъде, като в повечето случаи щетите са интерпретирани, като имунен отговор срещу неизвестен причинител на неясна болест.

Да ви обясняват, че в тялото ви има „антитела“, което е следствие на умно предизвикан имунен отговор срещу неоткрит вирус е гротескна лъжа. Ако запитате един имунолог какво означава наличието на „антитела“ той няма да може да ви отговори адекватно и точно. Антитела, които не са антитела, а са си тела, които са част от вашето тяло се появяват, когато има някакъв инфекциозен процес или когато има умиращи вследствие клетъчната регенерация клетки. Или е имало инфекциозен процес. Или оздравявате. Или сте оздравели. Или сте заразни. Или не сте заразни. Илииииии. Наличието на така наречените „антитела“ не означава нищо. Или още по-зле. Може да означава всичко. Наличието или отсъствието на „антитела“ не е гаранция за защита, още повече след инжектиране в тялото изключително агресивна спрямо тъкани и телесни течности субстанция.

Пак напомням, че няма вирус. Винаги ще напомням, че медицинският и академичен свят не разполага с доказана причина за някаква нова болест. Инжекционна течност, съдържаща всякакви неизвестни адюванти или добавки неизбежно ще предизвика някакъв инфекциозен процес, защото на практика тялото ви е отровено и полага всички усилия да ви предпази живи. Дори самото убождане предизвиква някаква имунозащитна реакция. Това не означава, че сте защитени срещу несъществуващ вирус, просто защото първо вирус няма и съответната инжекция няма как да е технологично конструирана и второ, защото това, което са ви поставили в тялото има за цел именно да предизвика инфекция. Тя ви разболява и за жалост никой, ама никой няма представа какво се случва в тялото ви. Има предположения, има съжаления, затова че не са се били сетили и прочее академични дивотии, които не спират да взимат жертви, и това е само началото на неизбежната предстояща трагедия. В тази статия са изложени опасения, факти и индикации за неизбежната имунна недостатъчност вследствие на това организирано безумие.

В случая с тия инжекционни серуми проблемът е още по-сериозен, защото всички инжектирани се разболяват. Ако не се случи веднага, то това ще се случи на по-ранен или по-късен етап и това е неизбежно, или както казва Алекс Брансън „Недефинираният и неконтролиран автоимунен отговор към коронавирусния шипов протеин може да произведе вълна от антитела, наречени антиидиотипни антитела или Ab2s, които продължават да увреждат човешкото тяло дълго след като Sars-Cov-2 или шиповият протеин са елиминирани от предизвиканите от инжекцията антитела“.

Много е странно как така експерименталистите не са били в състояние да предвидят, че превръщайки човешкото тяло в саморазболяващ се организъм, той ще започне да се самоунищожава. В настоящия случай се наблюдава именно това – Синдром на Предизвикана Имунна Недостатъчност, познато още, като СПИН.
1) image https://bit.ly/3D4IOju
2) image https://bit.ly/3o7tXR8

В това изследване, публикувано в Lancet се проследяват ваксинирани и неваксинирани 1,6 милиона души за девет месеца в Швеция. То показва, че защитата срещу симптоматичен COVID-19 намалява с времето, така че на шест месеца някои от най-уязвимите ваксинирани групи са изложени на по-висок риск от техните неваксинирани връстници.

Лекарите наричат ​​това явление при многократно ваксинираните ‘имунна ерозия’ или ‘придобит (предизвикан) имунодефицит’, което обяснява високата честота на миокардит и други постваксинални заболявания, които ги засягат по-бързо или по-бавно, причинявайки смърт или хронични заболявания.

В това изследване ще прочетете информация, от която ще ви се изправи косата. Ще разберете как имунната ерозия в резултат на инжекциите довежда до нулева защита срещу сарснамкоси до 13 седмици след поставянето на първа доза. След поставяне на втора доза защитата намалява още повече, като това намаляване не се задоволява да стигне нулева ефективност на инжекцията. Влошаването на имунната защита преминава в отрицателни стойности и от ефективна в първите месеци, инжекцията предизвиква отрицателна ефективност или вече не е небезопасна, тоест в опасна. Пак повтарям, че няма вирус. Каква защита и срещу какво защита, никой не може да твърди. Сигурно е, обаче, че има изключително агресивна намеса в хомеостазата и спасение от последствията много трудно може да бъде намерено, просто защото в тоя медикалистки хаос никой не знае какво се случва и отново ставаме свидетели на демонстрация на теоретични и хипотетични конструкции, които водят до жертви.

Думам ви, това не е шега работа. Участващите в това безумие ще берат ядове. Познавам цели семейства, които в момента са карантинирани с тежки симптоми, но „го карат леко“, кашлят като магарета и са се оцъклили подобно жабата във врящата вода, мислейки си, че са спасени.

При всички, посочени по-горе факти и последствия от инжекциите, да се говори, че така наречените „вак$инирани“ се разболяват от омрикон, делта, ламбата, флурона, фанта и делтакон и други ненаучни простотии е абсолютно неадекватно и съвършено ненаучно. Няма падащи тухли, просто, защото няма тухли, а инжектираните участват в престрелка, в която нямат право да употребяват никакво оръжие.

Пак се връщам на първата хипервръзка. Там са всички ония 209 безпределничещи и измамни научни фантоми, които продължават да не показват нито виру$, нито щандове, нито щрангове, нито серотипи, нито спайк протеини. Нищо. Сега, обаче поне е ясна причината да умират хора и това са инжекциите.

Мнозина казват, че нищо им няма след инжекциите. Това е най-наивната самозаблуда, защото рано или късно пристига елегантно облеченият младеж и носи сметката, която следва да бъде платена.

  •  Димчо Димов
ИЗТОЧНИК В ОРИГИНАЛimage

FOIS REVEAL THAT HEALTH/SCIENCE INSTITUTIONS AROUND THE WORLD (209 AND COUNTING!) HAVE NO RECORD OF SARS-COV-2 ISOLATION/PURIFICATION, ANYWHERE, EVER



Тагове:   мед,   идиоти,   Каста,


Гласувай:
3



1. radostinalassa - Преди време пуснах пост със статистика...
14.09.2022 19:48
колко души са умрели от Ковид в един ден в болниците. Почти всички бяха на почтена възраст и ако си бяха останали в къщи щеше да е по - добре за тях.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13134178
Постинги: 11560
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години