Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2022 13:49 - Българският народ също иска пълно изтегляне на небългарските военни сили от България
Автор: maxilian Категория: Политика   
Прочетен: 1345 Коментари: 5 Гласове:
3

Последна промяна: 21.01.2022 14:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Въпросът не е подлаган на национален референдум, но след кражбата на гражданската подписка за референдума за членството в НАТО, внесена в парламента при председателя Огнян Герджиков и последвалото присъединяване на България към Северно-Атлантическия Алианс по втория начин -- не заради готовност и добра воля, а поради въвличането на България от Сакскобургготски в престъпната война на САЩ срещу Ирак -- се наблюдават ясно изразени обществени нагласи на сравнително устойчиви равнища след повече от десетилетното приобщаване на България като пълноправен член на НАТО. От една страна, това е мнозинство на българските избиратели за оставане на България в НАТО, и от друга, още по-категорично мнозинство на българските избиратели за пълно и безусловно извеждане от България на американските и всички друго-национални въоръжени сили в страната. По въпроса за тези обществени нагласи видимо се работи от години посредством контролираните от САЩ медии и служби в условия на растящо военно напрежение в нашия регион, но причините за напрежението отлично биват разбирани от мнозинството български граждани и не се очертава перспектива за тази несломима над 13-вековна национална воля за свобода и независимост да бъде подчинена от поредната империя на съвременността. Така че, като се придържаме към основните демократични ценности и правовия ред, положени за фундамент в Евро-Атлантическата общност, държавното ръководство на България е длъжно незабавно да поеме отговорността и необходимата водеща международна роля именно за пресичане на военната ескалация около България и Европа, като, първо, изпрати заявление до САЩ за прекратяване на двустранното военно споразумение, прокарано от Тройната коалиция и пробития от ЦРУ кабинет на Георги Първанов, второ, предприеме незабавна дипломатическа кампания спрямо Руската Федерация с настояване за реципрочни мерки за деескалация в Черноморския регион в тясно сътрудничество с Европейските партньори за присъединяване към Българската инициатива от страна на ЕС, и, трето, започне бързи, адекватни законодателни реформи за привеждане на Българската армия към необходимото равнище на съвременни бойни способности, в т.ч. със започналата вече процедура за новия проектобюджет. Безотговорно е парите на данъкоплатците да се раздават за купуване на пенсионерски гласове и помпане на инфлацията, вместо да се инвестират в гарантиране на мира, стабилността и икономическия просперитет на България в региона



Гласувай:
3



1. schumpov - четвърто- на гол тумбак, чифте п...
21.01.2022 14:40
четвърто- на гол тумбак, чифте пищак. Тези неща българският народ ли ги иска или българските граждани ? По-рано знаехме кои са народа и кои са враговете на народа, сега кои са гражданите и кои са врагонете на гражданите.
цитирай
2. dobrodan - О, я да млъкваш.
21.01.2022 18:37
Да питам така, знаеш ли пушката от коя страна се хваща?
цитирай
3. maxilian - Кого питате, г-н Добрев
21.01.2022 19:31
Като военнослужещи сме се клели да служим на Република България, което значи преди всичко волята на Българския народ. Не на министър-председателя или дори президента, още повече когато виждаме как те престъпват положените от тях клетви, било поради липса на кураж, лични сметки и интереси или някакви форми на зависимост. Питайте Даниел Митов, Христо Иванов и Кирил Петков какво разбират от въоръжени сили. Защо Реджеп Ердоган може да се обновява със съвременна, особено ефективна и рентабилна противовъздушна отбрана C-400, в т.ч. срещу стелт-технологии, без аналог, който да си позволим в НАТО, а България не може

dobrodan написа:
Да питам така, знаеш ли пушката от коя страна се хваща?

цитирай
4. dobrodan - Аз съм се клел на Народна Република България.
21.01.2022 20:00
Цялата ни армия, бяха три, ако не се лъжа, имаше само една задача: да удържи 6 часа срещу Турция, докато дойдат руснаците с хеликоптерите и самолетите.
Откъде, млади господине, пари за оръжия, на кого ще ги раздаваме оръжията и от кого ще ги купим?
При възможни военни действия 6 часа и ни няма на географската карта.
Имаме само един избор - НАТО.
Другия филм го играхме и още сме в ролята на крайпътен знак.
цитирай
5. blagovesteliseev - Ти на това избор ли му казваш?
22.01.2022 10:15
Мен някой да ми е дал възможност да избирам? Подлоги е имало винаги.
dobrodan написа:
Цялата ни армия, бяха три, ако не се лъжа, имаше само една задача: да удържи 6 часа срещу Турция, докато дойдат руснаците с хеликоптерите и самолетите.
Откъде, млади господине, пари за оръжия, на кого ще ги раздаваме оръжията и от кого ще ги купим?
При възможни военни действия 6 часа и ни няма на географската карта.
Имаме само един избор - НАТО.
Другия филм го играхме и още сме в ролята на крайпътен знак.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: maxilian
Категория: Политика
Прочетен: 2209280
Постинги: 1582
Коментари: 1221
Гласове: 916
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930