Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2022 20:23 - Очаквано, Кирил Петков предлага министър от кабинет на Плевнелиев
Автор: maxilian Категория: Политика   
Прочетен: 692 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 28.02.2022 20:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Въпрос на време бе да се види изцяло лицето на действащите управляващи, въпреки предупрежденията още с фалшифицираната декларация за двойно гражданство, че се касае за поредния от мошениците на Харвард. Лицето, което ясно потвърждава, че не се е състояла промяна в полза на България, а просто Американските началници на Бойко Борисов, посредством новите грешки на Румен Радев /след Огнян Герджиков/ са намерили с кого да го заменят, така че да продължат промяната /от Цецо Цветанов/ срещу България. Още с установяването на Кирил Петков в премиерския кабинет се наблюдават активни публични изяви на Росен Плевнелиев, с когото Борисов и неговите началници овладяха също Президентството, отнеха Разузнавателната служба и т.н. Плевнелиев надълго и широко очертава курса за това управление -- да се дистанцира все повече от Румен Радев и да се приближи към подкрепата на ПП ГЕРБ -- докато в телевизионните и радио студия започнаха все по-често да включат Тодор Тагарев. Логично бе съчетанието с предишните управляващи да добие персонални измерения, защото тези хора имат идентични цели, убеждения и морал. Тодор Тагарев се подготвя за прокарването на тази трансмисия още от обсъжданията на т.нар. Коалиционно споразумение и очевидно координацията изчакваше момента на Кирил Петков да го направи. Без достатъчна представителност на Българското общество в изпълнението на функциите, които са поставени да изпълняват, такива функционери действително са взривоопасни за България. Много и вероятно мнозинството от Българския народ ще бъдем благодарни ако Американските военни съоръжения на Българска територия се окажат поразени от високо-точни ракети и техните военнослужещи напуснат границите на страната. С Кирил Петков като премиер и Тодор Тагарев за военен министър, обаче, такива чужди въоръжени сили под външно командване за по-нататъшна ескалация на напрежението в Черно море с Руската Федерация се очертава да стават все повече и все по-малко коректно да бъде изобщо да се говори за „България“. Няма как да има мир с такива управляващи. Това отново не е никаква демокрация, а с делегитимацията на лидерството, наблюдавана и сред останалите партии, с /без/оставките на Корнелия Нинова, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Бойко Борисов, Слави Трифонов и т.н., очевидно, в България назряват фундаментални политически изменения. В тази връзка, бих искал да изразя висока признателност и благодарност именно за публичността, която наблюдаваме посредством Интернет от страна на Стефан Янев, който създаде забележителен прецедент и даде особено добър пример за Българското управление. Надяваме се, тези процеси в обществена полза да се засилват в бъдеще, а не да се подават на все по-наглите /фашистки/ претенции за запушване на свободните гласове



Гласувай:
2



1. blog13 - Отново искам да напомня, че ако и...
28.02.2022 20:38
Отново искам да напомня, че ако искате да ги смените тия, и да наложите волята на българския народ над държавната власт, съм си направил труда, да разработя план, как да стане това.
И отново искам да напомня, че е много лесно. Въпросът е само, дали искате.

А ако не искате, само ще гледате, как ви вкарват във война и ще си говорите. Ама вече става наистина опасно. Скоро ще бъде много късно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: maxilian
Категория: Политика
Прочетен: 2214635
Постинги: 1583
Коментари: 1221
Гласове: 916
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930